Miru

Slet din konto

Senest opdateret: 8. oktober 2026

Du kan altid slette din konto og dine oplysninger i Miru — i appen eller ved at skrive til os.


Sådan sletter du din konto i appen

  1. Åbn Miru, og tryk på tandhjulet øverst til højre på forsiden for at åbne Indstillinger.
  2. Rul helt ned til Farezone, og tryk Slet konto.
  3. Skriv din adgangskode, og tryk Slet konto permanent.

Sletningen sker med det samme og kan ikke fortrydes.

Hvad der slettes

Er du den eneste voksne i familien, slettes hele familien:

Er der andre voksne i familien, slettes kun dig:

Familiens fælles indhold bliver til de andre. Gøremål, der var sat til dig, bliver sat til "fælles", og det fremgår ikke længere, at du har oprettet dem. Dit navn kan stadig stå i tekst, som du eller andre har skrevet, fx i et gøremål eller på en liste.

Hvad der bliver tilbage — og hvor længe

At slette din konto opsiger ikke dit abonnement. Har familien et aktivt abonnement, skal det opsiges i App Store (iPhone) eller Google Play (Android) — ellers fortsætter betalingen.

Slet uden appen

Har du ikke længere appen, eller kan du ikke logge ind, så skriv til hej@miruapp.dk fra den e-mailadresse, din konto er oprettet med. Skriv "Slet min konto" i emnet, og om hele familien skal slettes, eller kun dig. Vi sletter kontoen senest inden for en måned og skriver tilbage, når det er sket.

Du kan også skrive til os, hvis du vil have slettet de oplysninger, der bliver tilbage (tælleren og abonnementsoplysningerne hos RevenueCat), eller hvis du vil vide, hvilke oplysninger vi har om dig.

Spørgsmål

Skriv til hej@miruapp.dk. Du kan læse mere i vores privatlivspolitik.

English: To delete your Miru account, open the app → Settings → Delete account (Slet konto), and confirm with your password. If you no longer have the app, email hej@miruapp.dk from the address you signed up with, and we will delete your account within one month. Deleting your account does not cancel an active subscription — cancel it in the App Store or Google Play.